Lux Aeterna Színház, kapcsolat

Lux Aeterna Fény Lézer Zenei Színház

Képviseli: Fridman Dániel, Budapest

Ajánlatkérés: mail@luxaeterna.eu

Lux Aeterna Művészi Űr Csoport:

Free Dan Man www.freedanman.com

scenograph.com

lasertheatre.net

laser-focus.biz

360-theatre.org

Lézer-zenei, fényzenei (360 fokos, panoráma frontális és rear vászon) teljes értékű előadásokat hozunk létre, lézer-dekorációkat, fény-dekorációkat, lézer-háttereket, fény-háttereket (beleértve opera háttereket is) készítünk, bármilyen komplexitású speciális fény-, lézer (interferencia, diffrakció, sugár) egyéni effektusokat készítünk.

Tudakozódás, érdeklődés, ajánlatkérés a következő intézmények, események részére:

Planetárium. Teljes kupola lézer-interferencia színjáték

“Kozmikus Fényesség: A Jövő Szimfóniája”

Készülj fel arra, hogy a jövőbe repítsen téged a Lux Aeterna forradalmi alkotása – a “Kozmikus Fényesség: A Jövő Szimfóniája”. Lépj be a mai napig ismert legnagyobb fényzenekarba, a Lux Aeterna Lézerinterferencia Fény Színházába, egy égi csoda, amely az idő mélységéből emelkedett ki, és egy olyan jövőt sejtet, ahol a fény kerül középpontba életünkben.

Ebben a széles panorámás és teljes kupolás színházban a Zenekar egyetlen folyamatos és rendkívül dinamikus ábrázolást bontakoztat ki a Kozmoszról. Tapasztalj meg egy elrugaszkodást a mindennapi valóságtól, miközben elmerülsz egy idilli misztériummal a határáig telített világban. Mint a legnagyobb fényzenekar, a Lux Aeterna olyan környezetet alkot, amely egy másik birodalomba – egy súlytalanság és teljesen új, ismeretlen dimenziók világába – szállíthat el téged.

A “Kozmikus Fényesség” nem csupán egy előadás; ez egy meghívás, hogy tanúja légy a technológia, a művészet és a kozmikus ismeretlen harmónikus egyesülésének. A lézerinterferencia fény szimfóniája egy éteri táncot indít el, amely vibráló színekkel és dinamikus mintákkal festi meg a kozmoszt, amelyek túllépnek a képzelet határain.

A jövő a szemed előtt bontakozik ki, amint a Lux Aeterna meghív téged egy rendkívüli utazásra, ahol a valóság és a kozmikus álomvilág határai elmosódnak. Érezd az univerzum energiáját körülötted pulzálni, ahogy a Lézerinterferencia Fény Színház egy lenyűgöző odüsszeiára visz át felfedezetlen területeken.

Csatlakozz hozzánk a Lux Aeternánál, ahogy újradefiniáljuk a fény lehetőségeit életünkben, és egy szublimális menekülést kínálunk. A “Kozmikus Fényesség: A Jövő Szimfóniája” az emberi kreativitás korlátlan potenciáljának emlékműve, áttörve az érzékelés határait, és egy időt és teret átlépő magával ragadó élménybe merít téged. A Lux Aeterna Színház meghív téged, hogy légy részese ennek a fényes forradalomnak, és tanúja a szórakoztatás új korszakának születésének.

Mobil Planetárium

Lépj be a Lux Aeterna Planetáriumi Színházba és indulj el egy lenyűgöző utazásra a világegyetemen át a forradalmi élő teljes kupolás lézershow-nkkal, a “Csillagzati Harmónia: Egy Lézer Odüsszeia”. Merülj el a zene és a vizuális művészet tökéletes ötvözetében, miközben tanúja vagy egy lélegzetelállító látványnak, amelyet a koherens lézersugarak inhomogén optikai közegben történő refrakciója hoz létre.

A Lux Aeterna Planetárium büszkén mutatja be ezt a technológiai áttörést, amely emberi kézügyesség és a legmodernebb lézertechnológia kombinációjával teremt csodát. Lux Aeterna lézerművészeink kihasználták a lézersugarak erejét, hogy egy más világi élményt hozzanak létre, amely túllép a képzelet határain.

A “Csillagzati Harmónia” több mint csak egy planetáriumi show; ez egy kozmikus szimfónia, amely az audítóriumot egy utazásra viszi a világűr végtelenségébe. A gondosan összeválogatott soundtrack, amely klasszikus kompozíciókat és kortárs remekműveket ötvöz, szolgál vászonnak, amire lézerünkkel ábrázoló művészeink galaxisokat, ködöket és csillagászati jelenségeket festenek.

Ahogy a zene inspirálja lézerművészeinket, az audítórium részévé válik egy több érzékszervet megmozgató élménynek, amely mind a látást, mind a hallást stimulálja. Érezd az univerzum lüktető ritmusait, és hagyd, hogy az éteri vizualitások távoli birodalmakba repítsenek. A csillagok születésétől a bolygók táncáig a “Csillagzati Harmónia” a kozmosz nagyszerűségét olyan módon ragadja meg, ahogy azt korábban még sosem láthattuk.

Készülj fel arra, hogy magával ragadja a fény és a hang összjátéka, ahogy a Lux Aeterna egy teljes galaktikus hit illúzióját teremti meg. Ez az élő planetáriumi show úgy van kialakítva, hogy még a legigényesebb és legelkényeztetettebb közönséget is megcélozza, egy felejthetetlen estét kínálva, amely ámulatba ejtő szórakozást nyújt.

Csatlakozz hozzánk a Lux Aeterna Planetáriumi Színházban egy páratlan élményért, ahol a technológia, a művészet és a kozmosz tökéletes harmóniában találkozik. A “Csillagzati Harmónia: Egy Lézer Odüsszeia” vár, ígérve egy olyan csillagászati utazást, amilyen más nem létezik.

Kupola

“Szimfónia: Lézer Mesék a Túlvilágról”

Éld át a páratlan ötvözetét a csúcstechnológiának és művészeti bravúrnak a Lux Aeterna legújabb remekművében, a “Szimfónia: Lézer Mesék a Túlvilágról”. Lépj be a lenyűgöző világába a Hátulról Vetített Színházi Produkcióinknak, egy örökségnek 1982 óta, és az újító Lux Aeterna Planetáriumi Színházi Produkcióknak 2002 óta, mindezt a Planetáriumi Színház Kupola Szórakoztató Osztályának magával ragadó ölelésében.

Ebben az avantgárd akcióban, ami 3,600 másodpercen át bontakozik ki, tanúja lehetsz a lézersugarak kegyetlen táncának, ahogy átvágják az éjszaka megoszthatatlan terét, ami a planetáriumban uralkodott. A kozmikus vászon egy ezer fénydarabokból álló kaleidoszkóppá alakul, kecsesen összegyűlve a Tejút körül, emlékeztetve a Hodzsa Naszreddin elbűvölő meséinek ezüst pénzeire.

A Hold, a Nap, és az ismert és ismeretlen bolygók bátran változtatják színüket, olvadnak, és zökkenőmentesen áramlanak a Világegyetem hatalmas terében. A Lux Aeterna lézeres zenei akkordjai, példátlan merészséggel, időutazásra visznek téged, oldódva és újraformálódva a szemed előtt egy hipnotizáló látványban, ami a civilizációk millió éves történetét öleli fel.

A “Szimfónia” nem csak egy show; ez egy belemerülő élmény, ami túllép a hagyományos szórakoztatás határain. Kitolja a képzelet határait, kihívva a valóság lényegét, ahogy azt ismered. A Lux Aeterna Planetáriumi Színház ezt az avantgárd produkciót gondozta, hogy a világegyetem távoli határaira szállíthasson, kínálva egy vizuális és auditív lakomát, ami felülmúlja az elvárásokat.

Csatlakozz hozzánk ezen a kozmikus odüsszeián, ahogy ünnepeljük a Lux Aeterna több mint négy évtizedes elkötelezettségét a technológia és a művészet határainak feszegetésében. A Szimfónia: Lézer Mesék a Túlvilágról” meghív téged, hogy tanúja légy a történelem, a technológia, és a szórakoztatás összefonódásának egy lélegzetelállító látványosságban, ami ámulatba fog ejteni. A Lux Aeterna öröksége folytatódik, és az ismeretlenbe való utazás vár a Planetáriumi Színházunk égi kupolája alatt.

Modern tudományos központok

Noktürn: A Kozmosz Álomvilága

Üdvözlünk a Lux Aeterna “Noktürn: A Kozmosz Álomvilága” éteri birodalmában, ahol a planetárium végtelen égboltja szolgál színpadként. Itt mindig éjszaka van, mégis az atmoszféra egy szüntelenül változó, színes álommal van teli, ami a képzeleten túli izgalmat ígér.

Lépj be a planetárium sötétségébe és készülj fel egy olyan látványosságra, amely mint egy másik, nem hasonlítható semmihez. Amint a végtelen éjszakai égboltot fürkészed, egy olyan világba merülsz, ahol a hétköznapi az extraordináriussá változik, és a mindennapi a varázslatossá transzformálódik.

Ebben az örökös éjszakában valami hihetetlenül izgalmas történik folyamatosan. A csillagos égbolt vibráló színekkel és dinamikus mintákkal éled meg, mintha magának az álomnak az esszenciáját festené a kupola feletti boltra. Minden pillanat egy új kaland, egy friss utazás az ismeretlenbe, ahol a valóság és a fantázia határai egy varázslatos csoda egységes szövetébe olvadnak.

Az “Noktürn” több mint csak egy előadás; egy olyan élmény, ami átlépi az idő és tér korlátait. Ez egy felfedezés és felderítés útja, ahol a kozmosz rejtélyei a szemed előtt bontakoznak ki egy lélegzetelállító szépségű és nagyszerűségű bemutatóban.

Csatlakozz hozzánk a Lux Aeternánál, ahogy elindulunk ezen a megbabonázó úton át a Kozmosz Álomvilágában. Hagyd, hogy az éjszaka magába öleljen, és engedd, hogy magával ragadjon az a varázslat, ami a csillagokon túl található. Az “Noktürn” vár, ígérve egy felejthetetlen kalandot az ismeretlen szívébe.

Opera színház

Zenés színház

Dráma Színház

Koncertterem

Művészeti Központ

Modern Művészeti Múzeum

Wellness központ

Gyógyfürdő központ

Üdülőközpont

Turisztikai központ

Fesztivál

Konferenciák

Ünneplés: nyitó-záró ünnepség

Reklámügynökség

További saját szeánszok, előadások:

Meditatív színház

Relaxációs Színház

A Lux Aeterna Színházi produkciók 1982 óta.

A Lux Aeterna Planetárium kupolaalatti szórakoztatási divizió.